Det er en spesiell vår. Vi har åpna nettbutikkk og Vippsebu. Vi er så glade og takknemlige for alle som legger handelen hos oss.

Det blir spennende å se hvordan sommerens turisme utvikler seg. Jeg tenker at de nære ting blir viktigere framover. Folk trenger mat, hygge og samvær. Store arrangementer blir nok utsatt i lang tid framover. Vi trenger jo alle å komme oss ut av og til, se andre mennesker og få litt adspredelse. Kanskje dette vil være med på å åpne øynene våre for hvor mye fint og spennende vi har i Norge? Og nærmiljøet vårt, som vi kanskje tidligere har forsømt, fordi vi ville reise lengere bort?

kaningård

I påska har vi på Slettene kost oss med å anlegge grønnsakshagen, og å legge til rette for at folk skal ha en hyggelig opplevelse når de kommer innom Vippsebua vår. Geir er flink med hammer og spiker, så han har sammen med noen gode hjelpere satt opp en ny kaningård. I går kunne hele 5 lykkelige kaniner  flytte inn. De sprang fornøyde rundt og beita på de første, grønne grasstråene. Litt krangling og knuffing ble det også, men vi huska på å sette alle 5 inn på likt, sånn at ingen av dem fikk etablert territorium før de andre. Kaniner er nemlig veldig aggressive dyr, både hunner og hanner. Når de blir satt inn på et nytt sted samtidig, blir ikke rivaliseringen så voldsom.

Sjarmøren Jostein

Neste gang du stikker innom, inviterer vi deg til ta turen rundt i hagen. Du kan se på planter, drivhus, fugler og kaniner. Vi ønsker at alle dyr hos oss skal respekteres, Inne hos kaninene er det best bare å sette seg ned, så kanskje de kommer bort til deg for å hilse på? Høns, gjess og ender liker best være i fred. Vi kan finne fred ved å se på dem.

Tittei!