Tenk; vi har allerede feira 1-årsjubileum!

Drivhuset på Hagen Café er et fint sted!

Etter brannen i november -2020, brukte vi mye til til å planlegge den nye låven vår.  I sammen med forsikringsselskapet Eika, Innovasjon Norge og Byggmester Kjetil Windsland, fikk vi til et nytt, stort bygg. Det krevde også mye private investeringer.

Vi syntes det gikk kjempeseint…

…men plutselig begynte noe å skje:

Grunnarbeid ved Steffen Fidjeland AS

Og deretter gikk det fort!

Trond Moi takket ja til å være Innovasjon Norge-mentoren vår. Vi har bare et screenshot fra Instagram fra når han var hjemme hos oss:

Trond Moi på kaffe og planlegging hjemme hos oss.

I starten jobba vi mest med å få det fint ute…

Veldig stolt av kjøkkenhagen vår nå!

Kjøkkenhagen og grønnsakshagen var vi veldig fornøyde med i fjor. I tillegg til alt vi produserte til caféen, produserte vi også mye til Boen gård.  Dette året ligger vi litt etter med grønnsakene, og må prioritere alt vi kan av grønnsaker til vår egen cafédrift.

Det var mye armer og bein, men vi var ganske mange på laget. Det var godt å være mange, og se at det var god framdrift.

Snart var bygget oppe, og vi kunne ha kranselag!

Kranselag på Slettene.

Kake og kaffe måtte til, for å blidgjøre husgudene;-)

1.juli i fjor, åpna vi med et brak!

Drivhuset ble så fint!

Folk syns det var et flott og anderledes sted, med god og hjemmelagd mat. Det var utrolig intenst, veldig morro og ekstremt arbeidskrevende. Jeg er helst sikker på at vi jobba 12 timer daglig 7 dager i uka, i hele juli. Noen dager mer også. Man må stå på mens man kan!

Utover høsten måtte vi ha noen dager i uka der vi jobbet med andre ting, bla eplemosting og annet gårdsarbeid. Åpningstiden ble litt trappet ned, med mest fokus på helgene. Søndagsmiddag med kjøttkaker på menyen, ble en slager.

Trond Moi avslutta mentoroppdraget med å ha en Trond Moi-kveld hos oss, under Økouka -22. Det blei fantastisk!

Bordekking i drivhuset

Vi var travelt opptatt alle dager, så vi fikk bare gjort det viktigste, og det var å lage eplemost, ha en hyggelig café og julesalg. Det ble også noen julebord!

Juletallerken

forberedelser til julebord

juletre på Hagen Café

Nå har året snudd, sommeren er her igjen.

Kjøkkenhagen er etablert for i år, om enn litt mindre enn i fjor. Nå har jeg endelig fått tid til å lage en ny blogg og fått rekonstruert nettsida vår med tanke på at cafédrift nå er det viktigste beinet vi har å stå på.

 

Geitene våre.

 

Sommer på Slettene

Vi ønsker dere velkommen på Hagen Café!

Husk at vi har catering og selskapslokaler også!

 

Mvh

Gunn Elisabeth Slettene