Produksjon

Først og fremst er vi kjent for den kjempegode eplemosten vår!

Har du mye epler, kan du komme til oss å få presset eplemost i mosteriet vårt.

Vår eplemost er lagd av egenproduserte epler, da er den økologisk godkjent. Vi plukker også mye Filippa-epler i gamle, nedlagte produksjonshager. Disse eplene ville nok ellers gått til svinn, men så blir det isteden til vår beste merkevare. Eplene er usprøyta og ugjødsla, men eplemosten kan ikke kalles økologisk, da den ikke er Debio-sertifisert.

På gården vår liker vi å produsere mye forskjellig. Da kan vi lettere ha et interessant utvalg for kundene våre. Vi prøver alltid å dyrke en del grønnsaker, selv om vi må innrømme at det tar mye tid, og vi aldri klarer å dyrke nok.

Vi lager solbærsyltetøy av de 30 solbærbuskene våre, og vi har også rabarbra, aronia, bringebær, rips og moreller, som vi foredler om tida strekker til.

De glade hønene våre springer rundt på gården, og du kan selvfølgelig få kjøpt økologisk godkjente egg fra disse. Ofte har vi andeegg, og av og til også gåseegg.

For Reko-ring i Arendal, Grimstad og Kristiansand, produserer vi også brød, supper og gryter, som du også kan få kjøpt på Hagen Café.

Vi setter veldig stor pris på at du følger oss!

Følg oss på Facebook